10.6.2013

Ilo asuu pienissä asioissa


Tämä postaus tulee taas auttamattoman myöhässä, suuret pahoitteluni siitä. Salaiselle ystävälleni Jobselle kuitenkin suurensuuret kiitokset toisesta ihanasta paketista, ja päiväni piristämisestä. Paketti taisi kolahtaa luukusta juuri silloin edellisessä postauksessa mainitsemani flunssan alkupäivinä, ja tuli todellakin enemmän kuin tarpeeseen! Suklaasta itsekin flunssainen äiti sai voimaa korvatulehduspotilaan hoivaamiseen, ja tuo kahvi on vaan aivan taivaallista. Olkoonkin Talvisuklaa nimeltään, mun loppukevään aamuihini se sopi mainiosti ;) Tiskirätti ja kasvonaamio odottavat vielä käyttöönottoaan, mutta eiköhän niillekin hetkensä löydy tässä piakkoin. :) Vielä kerran kiitos!

Kiitokset myös Ipanaisen Annille, joka jaksoi tällaisen kivan yllärikierroksen järjestää, ja anteeksi, että jätin vähän kaiken viime tippaan. :) Joskus voisin kyllä lähteä tällaiseen juttuun mukaan uudelleenkin, niin kiva näitä paketteja oli toteuttaa ja saada! :)

2 kommenttia:

  1. Oi mukavaa että tykkäsit :) tää oli kyl aika mahtis tempaus, itse ainakin sain sit tuplapiristykset kevääseen, niin oman salaisen ystävän lähettämistä paketeista kuin ehkä vielä enempi näistä sinun postauksista, kiitos sinulle ylistyksestä! Ja nii ihanaa kesää sinne koko teidän perheelle :)

    - jobse aka josbe molempi parempi vai miten se meni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä myös oli superkiva lukea oman salaisen ystävän kommentit paketeista, tai ekasta paketista mä olen itseasiassa vasta lukenut. :) Hyvä että joku muukin on vähän myöhässä enkä minä vaan... :D Kiitos sulle kivoista ylläreistä, ja ihanaa kesää tosiaan teidänkin perheellenne <3

      Poista

Kommentit otetaan ilolla vastaan. :)