1.7.2013

Heleä heinäkuu

Pieni seikkailijatar 27.6.2013.

Näin se kesä vie mennessään! Viikot vierivät, ja minä olen suosiolla vaihtanut koneella istumisen ja muut sisähommat suloisesta suvesta nauttimiseen. Velmu kirmailee jo aika kunnioitettavaa vauhtia 15 kuukauden ikäiseksi, kaa-kat  jalassa tai mieluummin paljain varpain. Äitinsä tyttö ;)

Turon kesäloma tuntuu jo kaukaiselta historialta, palasihan hän töihin jo kokonaiset viisi päivää sitten. ;) Me Velmun kanssa etsitään vähän sitä omaa viikkorutiiniamme, ja toisaalta juostaan kaikkia rutiineja karkuun suunnittelemalla irtiottoja mm. pääkaupunkiseudulle ja Etelä-Savon mummolaan. Jälkimmäisessä me tytöt aiotaan viettää aika iso osa tänään käyntiin pyörähtäneestä heinäkuusta uiden, saunoen, seikkaillen, sekä isovanhempia ja isomummoja viihdyttäen. :) Omakotitalo ja parin minuutin kävelymatkan päässä sijaitseva uimaranta houkuttelevat aika paljon verrattuna tähän meidän läkähdyttävän kuumaan kerrostalokolmioon... Hellepäivinä ajatus rivitaloasunnosta omalla pihalla on alkanut pyöriä päässä melkoisesti, mutta ehkä me hetken aikaa vielä tässä nykyisessä kodossamme viihdytään.

Elokuun lopulle varattiin Turon kanssa vähän parisuhdeaikaa nappaamalla miniloma Tukholmaan. Ollaan vierailtu siellä viimeksi kesällä 2010, joten on aikakin mennä katsastamaan lempparihuudit. Muita ulkomaanreissuja tuskin tänä vuonna tehdään, mutta onneksi nähtävää ja koettavaa löytyy runsaasti ihan lähiseuduiltakin.

Kaunista heinäkuuta toivottelen kaikille! Menkää ulos aina kun sää sitä yhtään sallii, koska yhdessä hujauksessa ihmetelläänkin jo syyskuun sumuisia aamuja ja vedetään villasukkia ja kumisaappaita jalkaan ulos lähtiessä. Miä myönnän jo vähän kirjoittelevani oodeja syksyisille säille, mutta kaikki aikanaan, kaikki aikanaan...

1 kommentti:

  1. Kesä on kyllä ihanaa kun ei ole niin läkähdyttävän kuuma. Tuo uimarannan läheisyys kuulostaa kyllä ihanalta! Me ollaan moneen kertaan iloittu tästä meidän viileänä pysyvästä rivarista :) Takapihalla ei kyllä olla hirveästi oltu kun siellä on niin paljon hyttysiä :( Oikein ihanaa heinäkuuta teillekin!

    VastaaPoista

Kommentit otetaan ilolla vastaan. :)