28.11.2013

Kumpiko se sitten on?

Velmun (joka silloin blogimaailmassa Nessinä tunnettiin) odotusaikana julkistin neidin sukupuolen heti rakenneultran jälkeen. Nytkin olisi kiva pistää pystyyn sukupuoliveikkaus, vaikka oikean vastauksen julkistamisessa tällä kertaa pidempään meneekin. Klikkailkaapa siis tuonne sivupalkkiin arvauksenne siitä, kumpi Ruu mahtaa olla. :) Synttärilottokin täytynee pistää pystyyn jos tämä bloggailutahtini tästä taas selkeytyy, mutta sen ehtii vielä sitten hiukan suuremmilla viikoilla.

Veikkauksen voi tehdä ihan fiilispohjalta, tai sitten tästä seuraavasta Todella Tieteellisestä Testistä voi yrittää päätellä jotain! Minä ja Turo ollaan oltu eri leireissä sukupuolen suhteen alusta saakka: mä olen odottanut poikaa ja Turo tyttöä. Velmua odottaessamme veikkaukset olivat juuri päinvastaiset, joten saa nähdä onko tällä kertaa Turon vuoro olla oikeassa vai onko äidinvaisto vaan pettämätön. ;)


Kuva )


Tyttö vie äitinsä kauneuden.

Etenkin puolivälin jälkeen miä olen kyllä itsekin huomannut hehkuvani sitä kuuluisaa raskauden hehkua. :) Tätä ei todellakaan tapahtunut missään vaiheessa Velmun odotusaikaa, vaan silloin kärsin pahoinvoinnista ja turvotuksista ja näytin aika karsealta. :D Ensimmäinen ääni pojalle.

Poikamaha on pyöreä ja edessä,
tyttömaha leviää joka suuntaan.

Kuvia vertailemalla maha on jokseenkin samanlainen kuin edellisellä kerralla, vaikkakin isompi. Se lienee ihan luonnollista, kun raskauksien välillä on näin lyhyt aika. Maha on siis levinnyt enemmän joka suuntaan kuin kasvanut vain suoraan eteenpäin. Tyttö.

Poikaviiva on tummentuma, joka ulottuu hävystä navan yli,
tyttöviiva jää navan alle.

Alavatsalla on pieni tummentuma, mutta en tiedä voiko varsinaisesta viivasta puhua. Tyttö?

Poikaa odottava himoitsee suolaista,
tyttöä odottava taas makeaa.

Mieliteot ovat olleet Ruuta odottaessa aika vähäisiä, ja mitään todella makeaa tai todella suolaista en ole himoinnut missään vaiheessa. Kana ja punainen liha lähinnä ällöttävät. Alkuraskaudessa himoitsin tuoretta ruisleipää, jonka päällä oli tomaattia, avokadoa ja mustapippuria. Niiden lisäksi olen tykännyt kirpeistä ja raikkaista asioista, kuten sitrushedelmistä, turkinpippureista, appelsiinimehusta ym. Suurin (vielä toteuttamatta oleva!) raskausmielitekoni on ollut saada tuore munkki Pyynikin Näkötornin kahvilasta. Nams. Ehkä tämäkin kallistuu vähän tytön puolelle siis. 

Pojan kanssa ei ole pahoinvointia,
tytön kanssa kyllä.

Paljon vähemmän pahoinvointia mulla oli alku- ja keskiraskaudessa nyt kuin Velmua odottaessa, mutta en ole niin onnellisessa asemassa että voisin sanoa ettei pahoinvointia olisi ollut lainkaan. Tyttö.

Vilkas sikiö on poika,
rauhallisempi sikiö on tyttö.

Rauhalliselta mutta temperamenttiselta tapaukselta tämä vaikuttaa näin raskausajan kokemuksella. Tyttö.

Jos sänky on oveen nähden poikittain tulee tyttö.
Jos pitkittäin, niin poika tulee.

Pitkittäin sänky on ollut oveen nähden kaikissa meidän yhteisissä kodeissa. Poika. :)

Mikäli raskausaika on vaikea,
lapsi on ilman muuta poika.

Ainoat raskausajan vaikeudet ovat tainneet olla näitä lastentautien läpikäymisiä. Purukalusto on myös päässyt inhottavan huonoon kuntoon, ja loka-marraskuussa kävin muutamaan kertaan hammaslääkärillä mm. lohjenneen poskihampaan kanssa. Auts. Näistä huolimatta en koe, että raskausaika olisi ollut erityisen vaikea. Tyttö.

Poika aiheuttaa närästystä.

Tähän ikävyyteen olen kyllä päässyt tutustumaan etenkin raskauden puolivälin jälkeen. Öyh. :| Poika.

Äidin jalkojen kylmeneminen ennustaa poikaa,
samoin kuin isän lihominen raskauden aikana.

Mä olen joutunut käyttämään villasukkia alkuraskaudesta saakka, mutta se on johtunut enemmän suonenvetojen lisääntymisestä kuin jalkojen kylmenemisestä sinällään. Turo ei ole lihonut yhtään, päinvastoin kutistunut ihan silmissä. Tyttö.

Jos rinnat kasvavat heti raskauden alussa,
on odotettavissa tyttö.

Mun mielestä ei merkittävää muutosta. Poika.

Tyttö tekee äidistään kiukkuisemman,
poikaa odottava pysyy tyynenä.

Olen ollut paljon rauhallisempi odottaja tällä toisella kierroksella, eli poika.

poika 5 - tyttö 7


Sitten vaan veikkaamaan mitä oma fiilis sanoo! :)

2 kommenttia:

  1. Ihan fiilis pohjalta poikaa äänestin, onpa jännittävää! Plus luotan äidin vaistoon, ainakin itse olin aivan sata varma, että Pähkinä oli tyttö ja niinhän se olikin :)

    VastaaPoista

Kommentit otetaan ilolla vastaan. :)