10.12.2013

Tyttöni mun




"Hehhei äiti!"

Kuinka hassulta tuntuukaan, kun kaikkien niiden kitinöiden, takertumisten ynnä muiden vaiheiden jälkeen voin vapaasti touhuilla kotihommia tai vaikka lukea kirjaa viereisessä huoneessa. Välillä Velmu saattaa kutsua miut katsomaan jotain aikaansaannostaan, esimerkiksi palikkatornia tai sänkyyn nakeltuja pehmoleluja, mutta sitten tulee taas lupa poistua. Jos oma seura alkaa kyllästyttää, saan pienen pyykkiapulaisen tai viereeni sohvalle kömpii kaltaiseni lukutoukka Miinan ja Manun kanssa. "Äiti kiija, tyttö kiija." 

Enkä viitsi edes haikailla sen minua koko ajan tarvinneen pikkuvauvan tai -taaperon perään, koska veikkaan, että Ruun syntymästä alkaa taas aivan uudenlainen takertumisen aikakausi. ;) Toistaiseksi Velmu kuitenkin on luvannut auttaa vauvan hoidossa, sellaisella ihastuneella "oiiiii, joo!" -huokauksella.

Tänään siirryin hoitovapaalta taas äitiyslomalle. :) Sen kunniaksi keittelen itselleni jo päivän toisen kupillisen vadelmanlehtiteetä, tuota armasta kohdunvahvistajaa, ja odottelen pienen tirlittanini heräämistä päiväunilta. Tänään nautitaan vielä tuosta lumisesta kelistä ennen kuin masentavat loskakelit taas starttaavat! 

2 kommenttia:

  1. Oi ihana Velmu! Itse olen vielä siinä vaiheessa, että tunnen morkkista, jos Pähkinä puuhailee jotain itsekseen ja itse käyn esimerkiksi täppärillä tai makaan vaan sohvalla. Tuntuu, että pitäisi olla koko ajan hänen kanssa leikkimässä, vaikka hyvähän se on itsekseen puuhailla, jos kerrankin viihtyy. Olen varmaan vähän hassu :D

    Onnea äitiyslomalle siirtymisestä, otitko muuten nyt äitiyspakkauksen? Ei loskakelejä! Ihanaa lunta vaan lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuo mitenkään ihmeelliseltä kuulosta, siinä joutuu vähän tekemään henkistä työtä ennen kuin napanuoraa saa venytettyä. ;) Mä muistan vieläkin miten kamalalta tuntui jättää pikkuinen vauva itsekseen leikkimatolle, vaikkei sillä ollut mitään hätää siinä. :D Oh well. Mutta tosiaan, uskon että jokaiselle lapselle tekee hyvää touhuta välillä vähän itsekseenkin, etenkin siis jos itse sitä vaan lähtee tekemään. Ja nämä taaperothan lähtevät, ennemmin tai myöhemmin ;)

      Kiitos! Ei otettu äitiyspakkausta nyt, kun aikalailla kaikki tarpeellinen on joko valmiina Velmun jäljiltä tai sitten halusin itse hankkia juuri jonkun tietyn. :)

      Poista

Kommentit otetaan ilolla vastaan. :)