19.2.2013

Kevättä rinnassa



Yksi varma lähestyvän kevään merkki on yhtäkkiä nouseva festarikuume. Etenkin tällaisen pitkän, kotiäitinä vietetyn talven jälkeen tuntuu että olisi ihan pakko päästä nauttimaan auringonpaisteesta, hyvästä livemusiikista ja ihanasta kesäfiiliksestä johonkin ja vähän äkkiä! Tässä vaiheessa en muista ollenkaan sitä, että totesin jo kesällä 2009, etten jaksanut Ruisrockia kuin yhden päivän verran - toinen päivä meni käytännössä istuessa ja edellisenä päivänä kipeytyneitä lihaksia voivotellessa. Hiukan säälittävää, mutta minkäs teet. :D Sen verran on kuitenkin jo tullut älyä päähän, että alkoholin vaikutuksen alaisena en festareille lähde. Sekin saattaa olla valtavirran mielestä aika säälittävää, mutta se on mun tiukka periaatteeni. Alkoholille on paikkansa, ja se on mieluusti silloin, kun kotiin tai muuhun säädylliseen yöpymispaikkaan on lyhyt ja helppo matka. Vanhu(u)s on puhunut.

Pahasta kuumeilusta huolimatta on kuitenkin valitettavan todennäköistä, että tänäkään kesänä en jaksa maksaa itseäni kipeäksi festarireissusta. Turon tekisi mieli turoilemaan Jurassic Rockiin sen kieltämättä kunnioitettavan pääesiintyjän vuoksi, mutta itseäni eivät entisten kotiseutujen meiningit välttämättä ihan hirveästi kiehdo kuitenkaan. Täytynee vielä tsuumailla bändikiinnityksiä, mistä sitä tietä, vaikka johonkin eksyisi, edes sen yhden päivän ajaksi.

Sen sijaan kotikaupungin kesätapahtumia ja terassikelejä odotan jo kovasti! Viime kesä meni ihanissa vaaleanpunaisissa vauvahuuruissa, mutta tänä kesänä touhutaaperon äiti saa luultavasti vapaa-aikaa jopa niissä määrin, että joutuu välillä hätistämään innokkaat hoitajat matkoihinsa saadakseen viettää itse aikaa tyttärensä kanssa... Jonkin verran tätä voinee kuitenkin hyödyntää, ja kovasti kiehtoisi esimerkiksi polttari-iltanani pilkkuun saakka bailanneen kolmen koplan kanssa lähteä pienelle uusintakierrokselle. Siitä on jo liian pitkä aika, kun MGMT:n Kids-biisiin kuuluvat pasuunamuuvssit on viimeksi nähty jossain! Sopisipa hyvin tuon porukan bileiltaan myös postauksen videoksi valitsemani Pulpin Disco 2000, joka on myös Velmun suuria jammailusuosikkeja!

4 kommenttia:

Kommentit otetaan ilolla vastaan. :)