16.3.2013

And then she was one

Iltasadusta nautiskelua.

May God bless and keep you always
May your wishes all come true
May you always do for others
And let others do for you
May you build a ladder to the stars
And climb on every rung
May you stay forever young
Forever young, forever young
May you stay forever young

May you grow up to be righteous
May you grow up to be true
May you always know the truth
And see the lights surrounding you
May you always be courageous
Stand upright and be strong
May you stay forever young
Forever young, forever young
May you stay forever young

May your hands always be busy
May your feet always be swift
May you have a strong foundation
When the winds of changes shift
May your heart always be joyful
And may your song always be sung
May you stay forever young
Forever young, forever young
May you stay forever young

- Bob Dylan 
 
On ihan mahdotonta pukea sanoiksi niitä fiiliksiä, joita tämä päivä miussa herättää, joten annan noiden rakkaiksi muodostuneiden lyriikoiden puhua puolestani. Sen kuitenkin tiedän, että en ole haikeissa tunnelmissa, ainakaan sillä tavalla että haikailisin vuoden takaista hetkeä takaisin. Rakastan tämän vuoden aikana tapahtuneita muutoksia meidän koko perheessä, ja sitä, missä pisteessä nyt ollaan. Velmu on kasvanut pienestä sylivauvasta ihanaksi halinalle-taaperoksi ajassa, joka on tuntunut yhtaikaa ikuisuudelta ja silmänräpäykseltä. Olen kiitollinen vauvavuodesta, ja iloinen sen päättymisestä, enkä malta odottaa, mitä Muikkusemme toinen vuosi tulee sisällään pitämään. Tästä on hyvä jatkaa. 

Kiitokset rakkaalle Turolle mielettömästä pelisilmästä, jakamisesta ja kumppanuudesta. Ilman siua tämä olisi ollut ihan erilaista, ja nimenomaan sillä huonommalla tavalla. Rakastan sinua, enkä pelkää sanoa sitä "ääneen" täälläkin.

Miulla on maailman paras perhe ja miä tiedän sen. Elämä on hyvä, tässä ja nyt.

9 kommenttia:

  1. Onnea pikkuiselle! ja koko perheellekkin :>>>>.

    VastaaPoista
  2. Onnea yksivuotiaalle! Hyvin kuvailit tätä kulunutta vuotta, uskomatonta että siitä ihan todella on vuosi! Vuoden takaiset tapahtumat on vieläkin niin elävästi ja kirkkaasti mielessä. Toisaalta kun katsoo tuota koko ajan osaavampaa pientä ihmistä, niin miettii että kuinka monta erilaista vaihetta tähän vuoteen onkaan mahtunut!

    Tästä tosiaan on hyvä jatkaa. :)

    VastaaPoista
  3. Onnea vuoden ikäiselle neidille! Tuntuu, että vastahan miä luin siun hääblogia ja nyt teillä onkin jo vuoden ikäinen typy, herran jestas aika menee nopeasti. Kyllä tuo meidänkin neiti kasvaa niin nopeasti, että meinaa pelottaa. Odotan kyllä innolla hänen kehittymistään omaksi itsekseen, välillä on aikamoinen drama queen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) On tämä kyllä niin monella tapaa hurjaa tämä ajan kuluminen. Mutta mihinkään en tätä nykyhetkeä vaihtaisi, vaikka välillä päivät tuntuvatkin pitkiltä.

      Kohta on kesäkin! Teidän neiti syntyi kyllä ihanaan aikaan vuodesta, kesällä hän on jo sellainen pieni matonen joka yrittää kovasti möngertää liikkeelle. Awws! Kiva kun käyt kommentoimassa :)

      Poista
    2. Välillä täälläkin tuntuu päivät pitkiltä kun tyttö ei suostu nukkumaan/viihtymään muualla kuin sylissä, mutta hän on vaan niin ihana niin eihän se nyt paljoa haittaa :) Ajattelin, että meidän pitää käydä kesällä koittamassa tuota meidän uimarantaa ja vähän kastaa jalkoja sinne :)

      Teidän typyhän jo kirmaa kesällä ympäriinsä ;)

      Poista
    3. Onko sulla mitään kantovermeitä käytössä? Liinaa tai reppua? Ne auttoivat ainakin mua silloin kun Velmulla oli tuo vaihe, että vain syli kelpasi. :)

      Kovasti tuo yrittää nyt jo kävellä, mutta usein menee konttaamiseksi, kun niin pääsee paljon nopeammin eteenpäin. Pikkuhiljaa, ja eiköhän kesällä siirrytä siihen kävelyyn sitten viimeistään :)

      Poista
    4. On liina sekä manduca, pitäis joku päivä taas siihen laittaa. Yleensä liinaan rauhottuu ainakin puoleksi tunniksi. Ite oon vaan semmonen hermoilija, että onko asento hyvä vai ei :D Ja vaunuihin kyllä nukahtaa joka kerta, mutta paikoillaan olevissa vaunuissa ei pahemmin viihdy. Eli pitkät vaunulenkit on pop :)

      Itse jo kauhulla odotan sitä liikkeelle lähtemistä, tulee varmasti kaikki dvd:t alas hyllyistä :D

      Poista

Kommentit otetaan ilolla vastaan. :)