12.3.2014

Making things happen




( 1, 2, 3, 4 )


Tiedättekö sen tunteen, kun yhtäkkiä kaikki palaset tuntuvat loksahtavan paikalleen? Jostain asiasta tai vaikka ihan koko elämästä on saattanut kantaa huolta päivien tai kuukausien ajan, ja sitten yhtäkkiä kaikki on selvää. Ehkä se johtuu kevätauringosta tai jostain randomista hormonitasapainon muutoksesta, mutta tänään mulle kävi näin, ja nyt on niin hyvä flow ettei mitään järkeä! Haluan muistaa tämän fiiliksen ja ammentaa sen muistosta joskus epätoivon hetkinäkin, siksipä tätä postausta tässä väkerrän. 

Ehkä joku muu saa tästä inspiraation, tai sellaisen tunteen, että vaikea tilanne voi ratketa parhain päin ihan yhtäkkiä, lyhyenkin ajan kuluttua. Koska onhan juttu vaan niin, että me kaikki ollaan aika hemmetin kykeneväisiä, kun vaan uskalletaan ja ryhdytään. Ei mutinoita, tekosyitä tai selityksiä. Se ei tarkoita sitä, että aina pitäisi olla hymy korvissa tai jaksaa tsemppailla, mutta aika paljoon jokainen pystyy silkalla tahdonvoimalla. 

Jos tämä oli siulle itsestäänselvää, niin onnittelen. Mulla meni näköjään lähemmäs 26 vuotta, että ihan oikeasti asian sisäistin. Pieniä suuria unelmia, aijai, niitä vaan todeksi tekemään.

Palaan asiaan myöhemmin, sitten kun saan asiat rullaamaan. Ihanaa keväistä keskiviikkoa!


( Kuva )

8 kommenttia:

  1. Kamala kiusauspostaus! :D "On kuulkaa ihanaa (mutten kerro mikä)!" Hyvä silti, että on! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kiva kertoa vasta suunnitteluasteella olevia juttuja totuuksina, ja toisaalta tänne blogiin kuuluu lopulta tosielämän tapahtumista aika vähän. Fiiliksiä on kuitenkin kiva tallettaa! ;) Ja kyllä sä tiedät että mä sulle räpätän kaikki ehkä-tason kuulumisetkin ennen pitkää ;) <3

      Poista
    2. Jep, tiedän - enkä edes kritisoi, koska harrastan itse samaa (ja luotan siihen, että jossain vaiheessa joskus jotain kuulen, kun alkaa ajankohtaiseksi käydä). :) Mahtavaa on silti, että on ihanaa ja suunnitelmia!

      Poista
    3. No ihan varmasti kuulet. :) Ja ihana on ihanaa! ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Ja sulle :* ja :* ja :* rohkaisusta ja lämmöstä ja siitä että olet sinä!

      Poista

Kommentit otetaan ilolla vastaan. :)