2.5.2013

01/05/13

 Turolta saatu synttärikimppu.

Tuli toukokuu, tuli valkeat yöt,
yli lensivät kurkien aurat.
Tuli hiirenkorvalle koivikkovyöt,
nousee oraalle ohra ja kaurat.


Tuli toukokuu, pääsky sanoman toi:
kohta etelä lämmintä antaa.
Sinitaivaalla kiurun viserrys soi.
Tuuli peltojen tuoksua kantaa.

- Einari Vuorela

Keskustorin vappuhulinat 2013.

Vappupäivän aamuna heräsin keittiöstä kantautuviin kolinoihin. Turo valmisti herkkuaamiaisen, jonka toi miulle sänkyyn onnittelulaulun kera, Pellervon puhinan säestäessä. Velmu nukkui melkein yhdeksään, joten saimme syödä aamiaisen rauhassa 30 Rockia katsellen. Aika luksusta! Neidin aamutoimien jälkeen lähdettiin keskustaan vapputoria ihmettelemään. Oli hieman vanha olo, kun olimme torilla jo ennen kymmentä, siellä muiden lapsiperheiden keskellä. Kojujen välissä oli jopa ruhtinaallisesti tilaa liikkua, mitä ihmettä! Törmäsimme tuttuihin ja se oli kyllä niin kivaa, tuli sellainen tunne että on kotiutunut kaupunkiin kunnolla. :) Velmu tympääntyi kuitenkin menoon aika pian, ja olimme kotosalla normaaliin lounasaikaan. Päiväuniajan koittaessa miä leipaisin mustikkapiirakan, ja sitten odottelimme iltapäivää ja vieraita saapuvaksi.

 Pukeutumassa ITSE äitin synttärikaffitteluja varten.

Ja kävihän heitä aivan ihana joukkio kakkukahvilla. Turo oli taikonut kaupan pakastealtaasta todella maukkaan prinsessakakun omalle prinsessalleen - vai joko mä olen kuningatar nyt kun Velmu on olemassa? Yhtäkaikki sitä kehuttiin kovasti. Juhlat olivat leppoisat ja tunnelmalliset, kuulemma hyvin sankarittaren näköiset. :)

Sain lahjaksi mm. Moonrise Kingdom -elokuvan, Barbapapa-vappupallon sekä allaolevan kuvan kukat, jotka miespuolinen(!!!) ystävämme oli valinnut, koska ne muistuttivat häntä hääpuvustani! Olipa myös hyvin samantyylinen kimppu kuin Turon miulle ostama. Kai se sitten on oikeasti miun tyylinen. :)


25-vuotiaana olo ei näin parin päivän perusteella tunnu hassummalta. ;) Olen hurjan iloinen siitä, että nyt on taas kaunis, kaunis toukokuu. On ilo olla toukokuun lapsi! 

Toivottavasti kaikilla teilläkin oli rento ja mukava vappu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit otetaan ilolla vastaan. :)