21.1.2014

Odottavan aika on


Möhömaha täällä moi.

Joo, edelleen.

Voin kertoa, että lasketun ajan ylittävät päivät ovat jotain luontoäidin julmimpia vitsejä. Hirveitä hormonipyörremyrskyjä, hysteeristä itkua ja pelottavia naurukohtauksia ei mistään syystä, koko ajan kömpelömmäksi käyvä kroppa ja hyvin valasmainen olotila. Ihanaa, eikö? Eikä lasketusta ajasta ole kuin kolme päivää. Nähtäväksi jää mihin sfääreihin päästään, jos helmikuun koittaessa olen edelleen yhtenä kappaleena. 

Mä kuvittelin aina, ettei kukaan oikeasti sanoisi tässä tilassa oleville kommentteja tyyliin "ei sinne mahaan ole kukaan vielä jäänyt!", ettei kukaan ole niin tyhmä. Olin väärässä. Olen kuullut kyseisen kommentin melkein viiteen kertaan. Melkein, koska viidennellä kerralla aloitin välittömästi kovaäänisen turhautumisulinan, joka on ainakin keeshond-merkkisten koirien ihmisille hyvin tuttu. (Sori posteljooni, ei se ollut henkilökohtaista, satuit vaan soittamaan ovikelloa huonolla hetkellä.)

Pitäisi varmaan ottaa Pellervosta mallia muutenkin. "Taisivat huijata että olisi muka joku vauva tulossa", ja painua peiton alle parempia fiiliksiä odottamaan.




Olen edelleen yrittänyt hakea positiivisia viboja siitä loputtomasta tekemällä tehdystä "to do -listastani", mutta sen teho alkaa kyllä heiketä. Tällä hetkellä tekemättä on

39. katso Gilmoren tytöt loppuun
40. pakkaa omia vaatteita mahdollista potilashotelli-oleilua varten
41. lakkaa kynnet, ja muista tarkastaa täytyykö lakka poistaa ennen synnytystä

Las Chicas Gilmore on edennyt viimeisen kauden jaksoon numero 20, joka taitaa olla kolmanneksi viimeinen. Nuo vikat tulee aina tuijotettua putkeen, joten ehkä huomisen jälkeen Ruu olisi valmis...

Tai ensi viikolla sitten viimeistään... on kai jo pakkokin?! ;)

6 kommenttia:

  1. 41:en vastaus on mun ymmärtääkseni kyllä. Jos tulee jotain häikkää, mittaavat äiteen happisaturaatioita (vissiin? jotain hapetusjuttuja) sormenpäästä, ja siinä hommassa lakka häiritsee. Kannattaa ehkä varmistaa vielä joltain vähemmän mutuhuttuilevalta.

    Multa kyseltiin kakkosesta sattuneista syistä sen viimeisen raskausviikon aikana ihan koko helkutin ajan, että joko nyt pian ehkä jotain tapahtuisi. Parille ehdin vastata, että ai, eikö muistettu kertoa, että se syntyi jo pari päivää sitten. Loppui lyhyeen. Tyhmät ihmiset on tyhmiä. Tule jo, Ruu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jotain tällaista mun kosmetologi-äitini osasi myös vastata. Olen vaan meinannut joulusta saakka lakata kynnet, niin ehkä se Ruu nyt odottelee sitä? ;)

      Tyhmät ihmiset on tyhmiä, ja valitettavasti tässä tapauksessa myös silloin, kun eivät sitä tajua. Tulisit jo, Ruu, niin ihmisetkin olisivat taas kivempia!

      Poista
  2. Äääh, tsemppiä! Mie kyllä kuulun just niihin tyhmiin ihmisiin, jotka sanois tuossa tilanteessa "ei sinne mahaan oo kukaan vielä jäänyt", ku ei keksis parempaakaan sanottavaa. Sillon tulee käytettyä just surkeimmat tilanteeseen viittaavat sanonnat :D

    Voi pikku Ruuperttiina. Ja Pellervo :'D pieni Hömelö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, ihana Jules kun myönsit tuon :'D Ei se ehkä muuten niin ärsyttävää ole, mutta tässä tilanteessa vähän sellainen turhan itsestäänselvä juttu. ;)

      Joo, ei ole helppoa olla Pellervo! Tietää että kohta tulee taas joku huomion vievä vahdittava, mutta ei yhtään tiedä että milloin. Eiköhän tässä pian kuitenkin :)

      Poista
  3. Voi Ruu-u! Tulisit nyt pian kun kaikki sinua niin kovin odottavat :) Siellä masussa on vaan niin hyvä olla. Uskon kyllä, että alkaa olla hiukkasen sekavat olotilat, itse olisin varmaan jo ihan hermona :D Niin ja itse tekisi mieli joka päivä tarkistaa viestillä, että no joko, mutta voin vain kuvitella, että muutama muukin saattaa sitä kysyä ja kuinka ärsyttävää se onkaan :D Sen takia en ole kysellyt kavereiltani, oletan, että he kyllä sitten kertovat kun jotain tapahtuu. Tsemppiä nyt loppuhetkiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä otin ihan tietoisesti sen linjan, että heittelen välillä Facebookin puolella sellaisia "ei vieläkään vauvaa" -statuksia, niin ei tarvitse kaikkien kysellä koko ajan erikseen. Kyllä se tosiaan aika ärsyttävää on, siedän sitä lähinnä omalta äidiltäni. ;)

      Kiitos paljon tsempistä! <3

      Poista

Kommentit otetaan ilolla vastaan. :)