2.1.2014

2014

( Kuva )

Joulukuun jälkimmäinen puolikas täyttyi pienestä järkytyksestä, kun peräti kaksi lääkäriä antoi kohdunsuun tilanteen perusteella arvionsa siitä, että raskaus ei luultavasti mene lähelle laskettua aikaa vaan kestää "ehkä vielä pari viikkoa". Iski odottamaton järjestelyn tarve, ja sen jälkeen vielä hitusen suurempi jännitys, kun ennen joulua sain kuin sainkin kaiken välttämättömän valmiiksi kotona ja päätimme pitää kiinni alkuperäissuunnitelmasta ja viettää joulun Savossa. Reilun kolmen tunnin automatkat sujuivat yllättävän kivuttomasti, joskin aiheuttivat seuranneiden vuorokausien aikana harvinaisen tujuja supisteluja... Vaan niin sitä selvittiin, vauvavalmisteluista, joulusta, ja vuodenvaihteestakin tänne tammikuuhun! Raskaus on täysiaikainen ja periaatteessa vauva voisi tulla hetkenä minä hyvänsä.

Ja nyt saankin sitten ilmeisesti liittyä siihen einelääkäritmistäänmitääntiedä-sakkiin, koska yllättäen Ruu on edelleen tukevasti lähtökuopissa, muttei toistaiseksi osoita tarvetta raivata tietään maailmaan. ;)

Vaan onpas tämä aika ihanaakin! Tehtävälistalla on enää ihan muutama muodollinen juttu jos odottavan aika uhkaa käydä pitkäksi. Ajattelin kuitenkin vain nukkua ja syödä mahdollisimman hyvin, hakeutua usein Turon kainaloon paijattavaksi, ja viettää aikaa ihanan kirkunaattori-esikoiseni kanssa. Velmu osaa kertoa, että P-vauva ashuu kohta meillä ja hän auttaa äitii sitten pienen hoidossa. :')

Ihanaa uutta vuotta toivottaen
Mimsi & Ruu rv 37+5

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että Ruu malttoi pysyä mahassa täysiaikaseksi. Katsotaan minkä aikaa saatte vielä häntä odotella :) Toivottavasti ei yli kuitenkaan menisi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on varmaan edelleen vähän liian hyvä olo näihin raskausviikkoihin nähden! Oma synttäripäiväveikkaus meni jo pieleen, mutta eipä tässä mikään kiire vielä ole :)

      Poista

Kommentit otetaan ilolla vastaan. :)